En los fogones de "La Casa Rústica" se mezclan la Cocina Internacional y la Típica Mediterránea; Arroces, Carnes, Pescados y Mariscos, siempre de Primera Calidad, son la base de su carta. Como Especialidades destacar; Gran variedad en Entrantes Fríos y Calientes, Ensaladas. Los mariscos cocidos, a la plancha, o en suculentos Arroces, Paella de Marisco y Paella de Verduras, Langostinos al Champán. Exquisitas sus Carnes; Cochinillo al Horno, Solomillo al vino de Málaga, Pata de Cordero, Solomillo de Ternera, Entrecot..etc. Los pescados cocinados, a la plancha o al horno, como Rodaballo, Salmón. Gran variedad en Postres Caseros; Mouse de Chocolate, Tiramisu, Coulant de Chocolate, etc...
Su carta de vinos cuenta con una buena variedad de Referencias Nacionales e Internacionales de Vinos, Cavas y Champanes.
In the kitchen of “La Casa Rústica”, International and typical Mediterranean Cuisine are mixed: rice, meat, fish and shellfish, always top quality, make up the bases of its dishes.
As specialities include: Wide range of hot and cold appetizers, salads.Grilled, cooked Shellfish, or in succulent rice, Seafood Paella and Vegetable Paella, Shrimp in Champagne Sauce. Its exquisite meats : Roast suckling pig, Sirloin with Malaga wine, Leg of lamb, Beef tenderloin, Entrecôte, etc. Cooked, grilled or baked fishes, as turbot, salmon.
Great variety of desserts: Chocolate Mousse, Tiramisu, Chocolate Coulant, etc.
Its wine list has a good range of national and international references of wines, cavas and champagnes.